D800 tillfälle...

Vi byter in en hel del kameror och just nu har vi bland mycket annat ett par D800 kamerahus i mycket fint skick, den ena är knappt använd och helt i nyskick med fulla garantier, som att köpa en ny kamera. Kolla in smajlet hos Robin, kan det vara för att det är fredag?

Är du sugen på en inbyteskamera eller att själv byta in din kamera så kontaktar du Robin & co på pro@cyberphoto.se och se till att maila en bra beskrivning av vad du har i vilket skick samt vad det är du vill byta till så kan du få en beräkning direkt per mail. Vi har just nu många som är sugna på begagnade D3s, D4 och D800 / D800E från Nikon samt 5D Mark II och Mark III från Canon så det är extra intressant precis som objektiv i den något högre prisklassen.

Vi önskar dig en mycket trevlig helg, väl mött i Bloggen, Facebook och Youtube nästa vecka!