Aurora 2

Jesper har skickat in den här vackra bilden som visar norrskenet som vi fick njuta utav i söndags kväll. Bilden är tagen norr om Örnskoldsvik med en Nikon D7100 och ett Dörr 8mm Fisheye. Tack, Jesper!

Jesper belönas med en mössa och värmande choklad...och har du en bild att dela med dig av som vi publicerar så får du det också så klart. Vart skickar man in bilden? Jo, till blogg@cyberphoto.se och bifogas i mailet. Objektivet som Jesper använt är ett roligt och kreativt objektiv för väldigt lite pengar. Du hittar objektivet här: Dörr Fisheye 8/3,5 för Nikon F och finns till både Nikon, Canon och Sony. En bra julklapp eller ett roligt köp för just den typ av bilder som du ser här ovan eller till actionfoto i backen i vinter.

Hoppas att du får en fin dag idag, så fri från stress som möjligt!