150-600 levererar!

Vi har sett en hel del bilder tagna med Tamron 150-600mm och precis när vi pratar om det objektivet här på morgonen så kommer ett mail från Carl-Olof som bifogar två bilder som han tagit med just detta objektiv, ett av dem ser du här ovan.

Vi anser att detta objektiv är ett av de absolut bästa köpen på många år för dig som vill börja eller fortsätta med natur & fågelfotografering. Carl-Olofs andra bild föreställer en hackspett och du hittar den på vår Facebook-sida. Tamron 150-600 har vi pratat mycket om och det är många av er som skaffat sig detta objektiv vilket tyder på att det verkligen är ett bra köp. Ljusstyrkan finns det en hel del invändningar emot och självklart hade f/2,8 eller f/4 suttit fint men då hade vikten, storleken, omfånget och i synnerhet priset varit på en helt annan nivå. Många av oss klarar att använda detta objektiv på fri hand, i alla fall en stund, och bildstabiliseringen är mycket bra vilket underlättar för något längre slutartider för att kompensera ljusstyrkan.

Kliar det i fingrarna men du har inte bestämt dig ännu? Läs testet här:
Tamron SP 150-600/5-6,3 Di VC USD till Canon EOS
Tamron SP 150-600/5-6,3 Di USD till Sony DSLR/SLT
Tamron SP 150-600/5-6,3 Di VC USD till Nikon F AF