Vinterbild

Det är en hel del av oss som gillar att fotografera som lägger kameran på hyllan under vinterhalvåret men det kanske är läge att istället ladda för en riktig foto-vinter nu? Den här bilden ger inspiration, eller hur?

Vinterlandskap kan vara magiska och den lågt stående solen ger chanser till vackra motljusbilder vilket dessutom är på modet just nu, i synnerhet när det gäller porträttbilder. Under vintern så har vi ett annat ljus och riktigt kalla dagar med små snökristaller i luften ger en känsla som är svår att hitta på sommaren. Det händer inte ofta men något som är vackert är när det snöar och är solsken samtidigt...kan bli helt magiska bilder. Kort sagt så går vi in i en mycket trevlig säsong bara man har rätt handskar och rätt kamera och kanske extra batterier (som går åt lite fortare när det är kallt ute). Blev du lite mera sugen på vinter nu?

Bilden är inskickad av Mattias Lenhult, tagen förra året efter stormen Sven.