Velbon Videomate 638 videostativ

Test

Vi testar ännu ett videostativ, nämligen Velbon Videomate 638 som är ett budget-alternativ för dig som vill filma med din system- eller kompaktkamera. Budget låter tråkigt men det kan ofta vara roligt då man sparar pengar till annat!

När man ska ha detta stativ? Oavsett vilket verktyg du använder för att filma i form av kamera så är en bra och stabil bild viktig för upplevelsen. Tänk dig att du ska filma ditt barns fotbollsmatch - då kan du stå efter sidan med din kamera på ett stativ och snyggt panorera fram och tillbaka och få en proffsig känsla i filmen. Du kanske vill filma dig själv när du hoppar med din snowboard i backen, ställ upp kameran, sikta in precis på hoppet och du har chansen att få med det på film. Med fjärrutlösare så kan du med stativ ställa systemkameran med ett objektiv som ger kort skärpedjup med fokus låst på en gren där du har lagt fram fågelmat och vänta på ditt objekt och sätta igång inspelningen på avstånd. Ett stativ möjliggör allt det här och mycket mera...för 799kr.

Du läser hela testet här: Velbon Videomate 638 videostativ, höjd: 67-171 cm, vikt 1,98 kg