Tack!

Vi vill passa på att tacka alla kunder som troget handlar av oss. Vi fyller 20 år till våren och det kommer vi så klart att fira ordentligt både internt men även tillsammans med alla våra kunder. En kund som handlade av oss första gången för 10 år sen är Daniel som skickat in ovan bild, tagen med Tamron 150-600mm och Sony A77.

Vi kommer att, i Bloggen, få följa med en sportfotograf på uppdrag under den här veckan så se till att hänga med. Det är både inspirerande och roligt att få följa med en yrkesfotograf i vardagen, eller hur? Det kommer även nya tester och artiklar under denna vecka så att det ska finnas ordentligt med läsning. För dig som bor i Umeå med omnejd så finns några platser kvar till Pieter ten Hoopens föreläsning på onsdag kl 18:00, är du sugen att komma så mailar du blogg@cyberphoto.se nu direkt, först till kvarn!

Ha en trevlig måndag kväll.