Sony AF DT 16-105

Test

Hösten är solig och frisk här i Umeå och du kan bland annat få en liten glimt av omgivningarna i närbelägna Täfteå genom testbilderna som Mats har tagit med nya Sony AF DT 16-105.

Dagens test är alltså ett nytt objektiv från Sony. Beteckningen DT Innebär att objektivet är anpassat för kameror med sensorer i APS-C storlek och motsvarar på sådana ca 24-157mm. Sony AF DT 16-105/3,5-5,6 är lämplig för dig som vill ha större zoomomfång än vad standard normalzoomar kan erbjuda (typ 18-55mm). Ett bra köp för hobbybruk och kvalitén duger bra för de flesta användare som inte har till vana att analysera alla bilder på pixelnivå.

Hoppas att du får en mycket vacker hösthelg och att du får chansen att ta några riktigt fina landskapsbilder!

Testet i sin helhet hittar du här:

Sony AF DT 16-105/3,5-5,6