Samyang 50mm T1,5 AS UMC VDSLR

Test

Ett fast 50mm till Sony E-fattning är intressant och därför har Mats varit ute till skogs med Samyangs variant. Om du är nyfiken på hur denna presterar och kanske nyfiken på hela Sonys system så läs gärna testet.

Mats som sköter testerna i huvudsak använder själv Sony (A7R) och ett par till hos oss har bytt till eller kompletterat med Sony senaste året. Modeller som A6000, A7, A7R och nu senast A7S har gjort systemet intressant även om det finns lite för få objektiv än så länge för att kunna kalla det ett komplett system. De objektiv som finns är riktigt bra och vi ser att andra tillverkare är intresserade av att konstruera produkter till denna fattning. Läs gärna testet på Samyang 50mm genom att klicka här: Samyang 50mm T1,5 AS UMC VDSLR för Sony E-fattning (NEX)