Lär dig mera!

Har du inte använt polarisationsfilter förut? Se till att klicka in dig via länkarna nedan, lär dig mera om dessa och du kan samtidigt göra ett kap och köpa ett filter till riktigt, riktigt bra kurs just nu!

Bilden ovan är tagen med och utan polfilter...och som du ser så försvinner det mesta av blänket i bilden. Det är en av fördelarna med polfilter, nämligen att du på vattenytor och glasytor kan få bort mera eller mindre av reflektionerna. Ibland vill man ha reflektioner men oftast inte och då är ett polfilter perfekt. Det finns andra fördelar också men det får du läsa om på produktsidorna till polfiltrena. Vi har just nu Utförsäljning! av ett antal filter från Kenko som utgår så passa på och gör ett klipp samtidigt som du lär dig hur de ska användas.

Kenko Cirkulärt polarisationsfilter 52mm MC Digital
Kenko Cirkulärt polarisationsfilter 62mm MC Digital
Kenko Cirkulärt polarisationsfilter 72mm MC Digital
Kenko Cirkulärt polarisationsfilter 77mm MC Digital

Kampanjpriser på 49, 52, 55, 58, 62, 67, 72, 77 och 82mm så långt lagret räcker.