Fujifilms nyheter!

Vi hade Fujifilm på besök och har fått se X-T1 i silver, en färg som inte alltid säljer så bra men det här är en typ av silver som jag skulle välja före den svarta. Titan eller något annat som låter exklusivare hade varit rätt namn för det här är en grymt snygg X-T1!

Vi har fått testa X30 och känna på nya X100T samt X-T1 silver för att bedöma dem. Som ovan sagt så är den silverfärgade X-T1 riktigt läcker. Metallisk, rejäl och exklusiv är känslan och den överraskar positivt. Programvara i denna kommer att finnas som firmware till svarta X-T1 senare i år, dvs. värt att uppdatera din X-T1 i vinter. X30 har en ny design som spelar mer på retro än de tidigare och på att likna storebröderna men utan att bli exakt likadan. Ful eller snygg vågar vi inte säga att den är men funktionen är det inget fel på. Du kan läsa testet redan nu via länken nedan. X100T ersätter och uppdaterar X100-serien och det känns som en modernare kamera utan tvekan. Om du har en Fujifilm eller en annan kamera med möjlighet att montera en avtryckare eller fjärrutlösare fysiskt på avtryckaren så kolla in nedan avtryckare för att "pimpa" din kamera.

Test på X30: Fujifilm FinePix X30 svart

Avtryckare:
Konkav avtryckare för Fuijifilm X Leica Nikon Df (Röd)
Konkav avtryckare för Fuijifilm X Leica Nikon Df (Silver)
Konkav avtryckare för Leica kameror (Svart med Leica tryck)
Konvex avtryckare för Fuijifilm X Leica Nikon Df (Svart)