Föreläsning 29 oktober

För dig som anmält dig till föreläsningen 29 oktober, nästa onsdag, så följer här ett par ändringar. Har du anmält dig och fått en bekräftelse så är du välkommen och har dessutom fått ett mail med dessa förändringar.

Martin von Krogh har rest utomlands på uppdrag och vi kommer att skjuta på hans föreläsning till 2015. Däremot kan vi presentera Pieter ten Hoopen nu på onsdag 29 oktober kl 18:00! Du som har anmält dig har din anmälan kvar och kan komma på denna föreläsning. Det är fullsatt vilket vi är superglada för! Platsen för föreläsningen är på Lärlingsgatan 18 i Umeå, på Teg, nära Umeå Airport, nämligen i 1646 Studios lokaler. Föreläsningen startar kl 18:00 men var på plats i god tid. Vi tar emot anmälningar till nästa föreläsning inom kort, följ oss på Bloggen för att hålla dig uppdaterad.

Välkommen!