Dörr DM220 Mikrofon

Test

Produkter som kostar mindre än andra men ändå levererar, kanske tom bättre än dyrare varianter, är sånt vi alla gillar oavsett kategori. Det kan gälla mat, bilar, kläder eller som i detta fall, en mikrofon. DM220 visar att DÖRR levererar kanonfina produkter till bra kurs!

Roger, vår specialist på video och ljud, skriver så här: En extremt prisvärd mikrofon med överranskade bra ljudkvalitet, trots lågt pris. Jämfört med ex.vis Rödes mer etablerade videomikrofoner låter denna i princip lika bra i de flesta situationer. Effektivt vindskydd gör att den också fungerar bra utomhus i lite blåsigare miljöer. Bra bottenregister, transparens och relativt bra riktverkan, gör att den låter långt mycket bättre än de inbyggda mikrofoner som finns på kamerorna. Har provat den på en konventionell videokamera och en ZOOM H1 ljudinspelare med mycket gott resultat. Tack vare sin riktverkan fungerar den utmärkt för ex.vis dialog och andra typer av ljudinspelningar, där man vill undvika en del av de störande bakgrundsljud som kan finnas i många miljöer. Rekommenderas varmt!

Priset på 499kr (Ord.pris 699kr) och vårt test gjorde att den sålde slut men det kommer in ett nytt parti redan 7 oktober, så lägg en order för snabb leverans. Har du frågor så ringer du 090-2007000. Vill du läsa mera och beställa? Gör det här: Dörr Riktmikrofon