Canon PowerShot S200

Test

En kamera som hamnat i skymundan är Canons fina S200. Dels har marknaden för kompaktkameror gått ner kraftigt men sen finns det idag några klart lysande stjärnor i klassen som får all uppmärksamhet. S200 presterar dock så bra i sin prisklass att vi var tvungna att ge den ett utförligt test för att visa hur bra man kan få för relativt lite pengar...

Så här skriver Mats: Canons "lillasyskon" till deras mer avancerade kompaktkamera Powershot S120. Med ett ljusstarkt objektiv och med lämplig upplösning bådar det för bra prestanda, inte minst i dåligt ljus. Med den större sensorn, ett zoomomfång på 5x motsvarande 24-120mm samt inbyggt WiFi kan detta mycket väl vara en kamera för de som vill få bra resultat direkt i kameran och dela med sig av bilderna snabbt. Den nya Powershot S200 är mindre än Powershot S120, både till storlek och vikt.

Testbilder och resten av testet hittar du här: Canon PowerShot S200 Svart