Vinterskrud

Just nu är det vinter på riktigt i stora delar av Sverige. Det är snö, frost och kyla vilket tillhör årstiden. Under veckan som kommer så finns det chans till ljusglimtar på dagtid vilket verkligen lyser upp den här årstiden. Se till att ta med kameran på jobbet eller skolan så kanske du hinner ta en liten promenad och få med dig lite bilder på lunchen?

Vi har mycket frågor om spegelfria potenta kameror i form av Alpha 7 och Alpha 7R, Fujifilm X-serie och de olika Micro 4/3-varianterna från Olympus och Panasonic. Intresset för Samsung ökar också samtidigt som EOS M har sålt bra senaste två månaderna. Det är perfekta kameror på det sättet att man lätt får med sig dessa överallt. Har du också frågor om dessa kameror så ring oss gärna för mera information och för att få svar. Vi finns här för dig!

Bild ovan tagen av Mats Ylinikka med nya Tamron 150-600mm.