Urkampanj

Ordvitsar är inte vår styrka men den här kampanjen gillar vi själva och visst blir man glad när man får något roligt på köpet när man handlar. Vi har ett begränsat antal EOS 100D från Canon med 18-55 IS STM på lager och på ingång som ger dig en snygg och tuff klocka (värde 2490kr!) på köpet. Kolla in kampanjen via länken nedan...

Dessutom kan vi berätta att EOS 100D kanske är den mest underskattade kameran just nu, mycket potent och ger fantastisk bildkvalité samtidigt som storleken gör den till en klar favorit. Läs här vad Mats skrev vid lanseringen: Canon är först, kan man säga, att presentera en modell i denna kategori. Det är något helt nytt, samtidigt som allt är beprövat och säkert. Hur går det ihop? Ja, det är helt enkelt så att det är formatet som är nytt. Detta är en fullgod EOS-kamera, men i ett nytt, mindre skal. Även innanför skalet finns en del nyheter, bland annat har man den hittills mest avancerade version av den bildsensorbaserade Hybrid-AF. Utseendet leder annars tankarna till övriga EOS-serien och känsla och funktion i stort är snarlik den i de större instegsmodellerna - fastän det förstås inte går att komma ifrån att den är mindre och lättare!

Resten av testet hittar du här: Canon EOS 100D hus + EF-S 18-55/3,5-5,6 IS STM