Tyst & fint

Härom dagen innan snön så provkörde vi en Lexus som vårt grannföretag säljer och tog med kameran för att testa att ta lite bilder. Att fotografera bilar är en konst i sig då det är viktigt att hitta en bra vinkel. Samma bil kan te sig helt olika beroende på vinkel och i de mest extrema fallen kan samma bil se fantastisk ut ur en vinkel men rent ut sagt ful ur en annan. Lexus har flera nya modeller med aggressiv design och det gör det lite klurigare...

Att på en dryg timme hinna äta lunch och köra runt en bit och få med sig lite bilder är inte det ultimata men många nya bilar ser otroligt aggressiva ut om man väljer att fotografera framifrån. Ett favoritobjektiv för mig och bilfotografering har varit Tamron 17-50 F2.8 (för APS-C) och idag Tamron 24-70 VC (för fullformat) som täcker mina behov av vidvinkel & normal för just bilfotografering. Dessutom lätt att arbeta med fast bländare. Har du någon bra bild på en bil så skicka gärna en bild till oss på blogg@cyberphoto.se. Bilder som hamnar i bloggen ger 2st biobiljetter så se till att skicka med adress!

Läs mera om objektiven här:
Tamron AF SP 17-50/2,8 XR Di-II LD Aspherical (IF) till Nikon AF
Tamron AF SP 24-70/2,8 Di VC USD till Nikon