Nikon D4s

Nyhet

Då de Olympiska spelen i Sotji, Ryssland, startar inom kort så har Nikon lanserat så där lite halvofficiellt en Nikon D4s som troligen kommer att testas och synas på plats i Ryssland. Utan att berätta vad den kan och klarar av så har vi våra gissningar och förhoppningar men det som står klart är att man förbättrat bitarna kring video-inspelning men till vilken nivå och vad innebär det?

Vi har inte svaren men du kan redan nu se ett antal bilder på den nya D4s på vår Facebook-sida, direkt från CES-mässan i Las Vegas, USA. Du kan även boka en D4s hos oss redan nu (inget köpkrav, men du har möjligheten till en bra köplats) via länken nedan. Pris och information kommer att släppas inom kort säger Nikon. Efterfrågan på bra videoprodukter är hög vilket märks hos Canon och Sony som nu kommer med riktigt fina videokameror sedan ett år tillbaka som verkligen kompletterar DSLR-Video riktigt bra. Du kan läsa om Sonys nyheter lite längre ned i Bloggen.

Här kan du boka din Nikon D4s: Nikon D4s kamerahus