Grundkurs Fotografering

Nu har du möjligheten att lära dig grunderna i fotografering helt utan kostnad. Vi kommer att arrangera en grundkurs inom fotografering som vänder sig till dig som inte kan något alls eller väldigt lite om fotografering. Vi går igenom hur man använder sin kamera när det gäller inställningar och hur man lyckas med grunderna inom fotografering.

Vi bjuder på denna utbildning och du behöver inte ens ha köpt kameran hos oss. Våra krav på dig som vill skicka in en anmälan är att du har viljan att lära dig men inte kan något, eller inte mycket, ännu. Den är helt kostnadsfri men det är ett begränsat antal platser så vänta inte med anmälan. Skicka in ditt namn och mobilnummer till oss på blogg@cyberphoto.se för att anmäla dig. Vi kör två datum, 12 och 19 mars, ange vilket datum du vill komma. Platsen är våra lokaler i Umeå, Gräddvägen 5 och vi kör igång kl 18:00.

OBS! Ta med din egen kamera (helst systemkamera).

VÄLKOMMEN!