Fujifilm X-T1 Testad

Test

Du har säkert redan läst det men vi har redan ett test klart på nya Fujifilm X-T1. Du kan läsa hela testet på vår hemsida men en liten försmak får du här nedan och sen kan du klicka på länken för att läsa resten. Trevlig läsning!

Mats skriver: Jag har nog aldrig känt en sån stark - den här måste jag bara ha - känsla med någon kamera tidigare som med X-T1:an. Även flera av mina kollegor blev blixtkära direkt. Kanske inte så konstigt med tanke på att kameran känns oerhört gedigen och är skapad i ett precis lämpligt format. Suverän hantermässigt också med tre inställningsrattar på ovansidan, plus 6st programmerbara Fn-knappar och varsitt kontrollhjul på fram och baksidan av kameran. Andra positiva egenskaper är bland annat superb sökare, bra vinklingsbar skärm, mer kompetent än de flesta, vädertätad, bra videofunktion och fantastisk stilldbildskvalité!

Resten hittar du här: Fujifilm X-T1 kamerahus + Fujinon XF 18-55/2,8-4 OIS