Fujifilm X-T1

Nyhet

Äntligen lanserar man kameran som det surrats så mycket om och informationen har florerat på forum och hemsidor under en längre tid. Vi har redan testat den och vi kommer att presentera testet redan nu. Utan att gå in på detaljer så är vår testare Mats så imponerad av totalpaketet X-T1 att nu säljer han sin andra utrustning bestående av DSLR-system och kommer att köra Fujifilm. Gott betyg?

Du kan läsa om alla nyheter i denna kamera i testet men kortfattat har man fått dit en sökare som är helt fantastisk och riktigt stor, man har ordnat vädertätning (kommer vädertätade objektiv med start i vår!), mycket snabb autofokus och den är uppdaterad för att stödja tex SDXC UHS-II och att klara upp till 8 bilder per sekund med följande autofokus. Fungerar dessutom ner till -14 graders kyla!

Objektiven som kommer är XF 18-135mm F3.5-5.6 R OIS WR, XF 16-55mm F2.8R OIS WR och XF 50-140mm F2.8R OIS WR. Dessa lanseras under 2014 och du som köper en X-T1 kommer att få ett erbjudande för vädertätade objektivköp under våren 2014.

Här kan du boka ditt exemplar:
Kamerahus: Fujifilm X-T1 kamerahus
Kamera + objektiv: Fujifilm X-T1 kamerahus + Fujinon XF 18-55/2,8-4 OIS