CES 2014 Fortsätter...

Nyhet

Samsung lanserade produkter inom foto igår igen och den som direkt sticker ut är WB2200F med sin design och med vissa specifikationer. Om du tittar på bilden ovan så ser man direkt att den har en design som tilltalar fotografen med det inbyggda vertikalgreppet. Det kanske inte är en så dum idé...

Dessutom täcker denna kamera in ett omfång på 20-1200mm vilket motsvarar 60x zoom. Ja, du läste rätt! Förra året slogs man av 50x optisk zoom och i år kommer Samsung med 60x zoom. Designen visar att man tittar på den seriösa fotografen som har krav och önskemål utöver det vanliga. Inbyggd WiFi med NFC verkar vara årets melodi från alla tillverkare och givetvis innehåller WB2200F det. Samsung är i framkant när det gäller möjlighet att dela bilder och att göra det enkelt.

Mera info följer...