ACTION!

Tävla med oss och vinn en Sony AS100 värde 3495kr! Det här är en riktigt häftig actionkamera som har allt man kan önska sig och som många, kanske även du, drömmer om. Skicka in din bästa Action-bild innan 5 februari till oss så har du chansen att vara den som får den helt utan kostnad!

Sonys AS15 och AS30 har sålt riktigt bra och det är en enormt bra produkt. Nu kommer AS100 med fantastisk inspelningskvalité tack vare XAVC S, ett format som tillåter 50 mbps, kort sagt grymt bra bild! WiFi-anslutningen gör det enkelt att koppla till din smartphone eller tablet och den är stänksäker även utan väderskyddet. Vattentätt fodral till 5 meters djup medföljer. Finns massor av sjysta tillbehör som tex hundsele som gör det enkelt att filma jakt eller när ni tränar lydnad eller agility.

Tävling! Skicka in din bästa actionbild, du får tävla med ett (1) bidrag och du skickar in det till blogg@cyberphoto.se i JPEG-format. Vi korar vinnare i en jury bestående av personal från CyberPhoto och vinnare kan ej överklagas. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vi förbehåller oss rätten att använda bilden på vår Facebook-sida och i vår Blogg i samband med tävlingen, ej till marknadsföring före eller efter avslutad tävling. Vi behåller inte mailadress till utskick eller för dina uppgifter vidare.

LYCKA TILL!