Tripp

Även om man gillar att fotografera så kan det vara svårt att hitta tiden, och ibland även motivationen. Du kanske känner igen dig? Vi var tre tappra själar som tog oss tiden och stack ut en sväng direkt efter jobbet i onsdags. Även om kamerorna så klart var med så blev det mera upptäcksfärd än fotografering...

Man måste boka av tiden för fotografering precis som för allt annat. Här ovan ser du några bilder från onsdagens lilla tripp. Öde hus & skog söder om stan blev resans mål. Att hitta och gå in i öde hus ute på landet är både spännande och lite läskigt. Man får vara lite försiktig och hålla koll på att golvet är stabilt och vart man trampar, det är lätt att göra illa sig. Belöningen blir att man får en mycket speciell miljö att fotografera i. Tapeter med tidningspapper som berättar som Chruchills fredssamtal gör att man lätt börjar att läsa och man fastnar lätt...

Vi tog oss tiden, hoppas att du har möjlighet att göra det samma. Varför inte nu till helgen? Kliva upp extra tidigt eller åk iväg en sväng på kvällen och fotografera med det vackra kvällsljuset som vi får njuta av just nu. Snart är hösten här och då kommer nya möjligheter till vackra bilder...längtar du till hösten?

/Tobias