Romantik

Har du njutit av vår huvudstad i sommar? Man slås varje gång man besöker Stockholm hur vackert det är runt Gamla stan, Slussen, Djurgården, Strömmen, Slottet, Kungsträdgården osv. Den här bilden som vi gillar har Magnus Bäckman från Tumba skickat till oss.

Vill man vara lite romantisk finns inte mycket bättre val att göra än att åka en helg med sin käraste till just Stockholm. Delar man intresset för fotografering så är tidiga morgnar ett riktigt bra tips. Att vandra runt i det första ljuset och se och höra bagerier komma igång, nattsuddare vandra hemåt och kanske en och annan hare som springer runt. Dessutom att föreviga det. Jag och en vän gjorde en sån tur vid fyra på morgonen en söndag i maj och redan vid halv fem mötte vi ett gäng japaner som, med kameror i högsta hugg, fotograferade i Gamla stan. Vi fick ett gäng bilder som är omöjliga att ta bara en timme senare med allt folk och stök.

Grunden till bra bilder är ett bra stativ. Ett litet bloggtips, nedan stativ kan du köpa med hela 30% rabatt om du använder rabattkoden TRIO2013AUG i kundvagnen vid beställning.

/Tobias

Triopo GE-3232X8C kolfiberstativ