Läsa tester?

Gillar du att läsa våra tester, vår Blogg och våra nyhetsbrev? Vi hoppas verkligen att du gör det! Därför har vi ökat farten när det gäller inlägg och tester så du kan räkna med dagliga inlägg och tester. Kolla in under Senaste tester som du hittar på vår startsida, det finns en hel del intressant...

Saknar du test på någon produkt? Maila oss gärna på blogg@cyberphoto.se så att vi får reda på det! Just nu har vi intressanta tester på Sonys nya flaggskepp RX100 II och ett par Tokina som många sneglar på. Mats, som ansvarar över testerna, har gjort fullödiga och genomgående tester så det finns mycket matnyttigt att hitta. En kamera som inte ens är levererad och CyberPhoto redan har testat är Panasonic Lumix DMC-GX7. Vi har även en preview på nya Canon EOS 70D, också en kamera som inte ens börjat att levereras ännu.

Bilden som du ser ovan har David Nyman skickat in. Bilden är tagen i Högbo Bruk utanför Sandviken med en Canon EOS 5D Mark III och ett 24-105 F4L IS USM med F7.1 vid tillfället. Tack, David!

/Tobias