Känslan

När det lanseras nya produkter så är det alltid spännande att öppna första förpackningen som kommer från leverantören för test. Den första känslan betyder så väldigt mycket. Uttrycket kärlek vid första ögonkastet stämmer. Men det är inte alltid kärlek man känner.

GX7 som lanserades idag är en kamera som kändes rätt direkt. Påminner om när vi packade upp OM-D första gången. Man blir lite paff samtidigt som man blir glad att tillverkaren äntligen förstår hur det ska kännas. Andra exempel är Fujifilm X100 och Canon S90. Många kameror levererar det man förväntar men just överraskningen är det fina. S90 från Canon var så kompakt men ändå så bra och slank ner i fickan som en IXUS, det minns jag väl! GX7 platsar i samma fack i minnesbanken och det är bra gjort. Se till att få känna och klämma på den så fort du har chansen.

En helt annan sak, känslan av att köpa något roligt till ett bra pris, är inte heller helt fel. Passa på att köpa Canon Pixma GamePack för endast 10kr om du klickar HÄR.