Samyang 10mm F2.8 ED AS NCS CS

Nyhet

Samyang är inte längre ett okänt märke för oss som gillar fotografering och nu kommer ett raktecknande 10mm objektiv avsett för APS-C och mindre sensorer. Då försäljningen av de olika spegelfria systemen tar över mer och mer i de högre segmenten så passar denna finfint så de flesta tillverkare inte har något utbud alls eller någon variation bland just vidvinklar.

Ljusstarkt med största bländare på F2.8 gör att användningsområdet blir stort. Närgräns på 25cm, två asfäriska linselement och ett ED-glas samt NCS, alltså Nano Coating som är en antireflexbehandling som uteslutande högkvalitativa objektiv från andra tillverkare haft. Det här visar att Samyang menar allvar och vill ta sig in på en högre nivå vilket är roligt då det gör dessa system, som Sony E, Micro Four Thirds och Fujifilm X, bredare. Förutom dessa fattningar kommer detta objektiv även till Canon EOS, Nikon F, Pentax K, Sony A, Samsung NX, vanliga four thirds och Canon M dessutom. Rek.pris landar under 5000kr inkl moms (Nikon något högre). Leverans börjar redan i början av 2014 och du kan lägga din order hos oss redan på måndag!

Samyang 10/2,8 ED AS NCS CS för Fuji X
Samyang 10/2,8 ED AS NCS CS för Canon
Samyang 10/2,8 ED AS NCS CS för Canon M
Samyang 10/2,8 ED AS NCS CS för Micro 4/3
Samyang 10/2,8 ED AS NCS CS för Nikon
Samyang 10/2,8 ED AS NCS CS för Pentax
Samyang 10/2,8 ED AS NCS CS för Samsung NX
Samyang 10/2,8 ED AS NCS CS för Sony alpha
Samyang 10/2,8 ED AS NCS CS för Sony E (NEX)