Nya lillen!

Går inte att säga något annat än att Panasonics nya GM1 är en riktig liten hejare! Det är kameran som skapar mest habegär och samtidigt går att nå för de flesta av oss - priset är överkomligt och det finns många godbitar i det här systemet till rimliga priser. Panasonics GM1 är den ultimata kameran om man även kopplar in känslor, pris och format i beräkningen.

Så här skriver Thomas när han fick testa GM1 första gången:Jag gillar verkligen denna kamera. Det känns verkligen som en gammal dröm har blivit verklighet. En fullfjädrad systemkamera med alla möjligheter som behövs för normal fotografering, en tydlig bildskärm med pekfunktion och möjlighet till RAW-format. Många har nog GM1 som enda kamera, men jag tror att många av oss som har större modeller och många fina objektiv ur Micro-4/3-systemet kommer att skaffa en GM1 som semesterkamera. Vi skaffade Micro-4/3 av två anledningar, dels de fina objektiven och dels för att få ner storlek och vikt på fotoutrustning till att vi verkligen orkar ta med kameran.

Ett uppdaterat test kommer inom kort. Men vi säger redan nu: KÖP DEN!

Trevlig helg!

Läs hela testet och beställ här: Panasonic Lumix DMC-GM1