Ny funktion!

Om du vill läsa tester inom en kategori så kan du nu sortera efter Testresultat då du enkelt i en kategori får en överblick över vilka produkter som är testade samt vilket resultat de har fått. Ibland kan man fastna för att läsa tester och detta är ett bra verktyg!

Du kan här ovan filtrera fram alla tester som finns via Bloggen men för att få med alla tester på aktiva produkter så väljer du kategori i menyn till vänster och sedan kan du sortera efter Testresultat. Vi lägger ner mycket tid och energi på dessa tester för att vi själva, och du som läsare, ska få en känsla för hur bra produkten är på riktigt. Har du tankar eller förslag kring testerna så är ingen gladare än vi för input och förslag. Inom kort kommer också en artikel här i Bloggen om hur Mats går tillväga när han testar.