Julklappar på väg...

Massor av julklappar går iväg från oss just nu och en vanlig fråga är om de hinner fram innan jul? Posten som tar hand om våra paket efter att de lämnat oss informerar att paket som de tar emot från oss 20 december hinner fram innan jul. Du har alltså till på fredag kl 17:00 på dig att beställa från oss och få leverans innan det är dags för julafton.

Vi rekommenderar att du ändå beställer med 1 eller 2 dagars marginal för att vara helt säker. Står det "Finns i lager" på vår hemsida så finns den på lager och du kan tryggt lägga en order. Om du har frågor kring leveranstider så ringer du oss på 090-2007000 för mera information. Alla ordrar som är lagda och klara innan kl 17:00 packas samma dag (förutsatt att produkterna finns i lager) och åker till Posten för vidare leverans.

Du når oss på 090-2007000 (Vardag 09:30-17:00) och info@cyberphoto.se för mera information.

Tack på förhand!