Hunnit fotografera?

Under helgerna så har man mycket tid att göra det man inte hinner annars. Men har du fått någon tid att sticka ut och fotografera? Om inte så se till att passa på nu innan vanliga arbetsveckor tar över igen och njut av tiden. Själv så har jag satt kameran på laddning och formaterat minneskortet, imorgon blir det fotografering för hela slanten!

Den här mycket vackra bilden har Oscar Lindvall tagit och den inspirerar verkligen till att fly kontoret (även om vi har det gott här inne i värmen...) och sticka ut med kameran i näven. Om solen orkar sig upp över hustaken så blir det porträttbilder på dagen och ett försök att fånga fyrverkerier på kvällen. 2 halvlekar helt enkelt! Om du har en bild på fyrverkerier så skicka gärna in den till oss med en kort förklaring hur du tagit bilden rent tekniskt. Publicerad bild = 2st biobiljetter. Ha en fin måndag eftermiddag!

Skicka till blogg@cyberphoto.se i JPEG-format max 3MB.