CyberPhoto testar

Vi har ökat farten och tempot på tester vilket du säkerligen har märkt här i Bloggen. Du kan nu även filtrera i de olika kategorierna på testresultat vilket har varit efterfrågat. Mats som leder testandet sitter på heltid med stöd av flera andra för att få ut tester varje dag vilket gör att vi hinner testa nästan allt av vikt på marknaden.

Om det är så att du tycker att vi har missat en viktig produkt så hör gärna av dig så ska vi lösa det. Till sin hjälp har Mats utrustning från de stora tillverkarna, en kalibrerar skärm från NEC och bra med datakraft och support från övriga säljare. Tillsammans får vi ut tester som ska täcka de flesta frågeställningar som kan uppkomma och vi testar vad tillverkarna hävdar om sina produkter. Testet på Nikon Df som vi släppte igår innehåller tex exempelbild på hur det dynamiska omfånget mot Nikons D4 skiljer sig åt trots samma sensor. Och det började med ett uttalande från Nikon som vi testat och det visade sig stämma.

Har du åsikter? Funderingar? Tankar? Vi är jätteglada för att få ta emot dessa! Under tiden kan du kolla in nedan länkar som innehåller en del av de produkter som Mats använder som referensprodukter och som vi har kampanj på just nu! På bilden ser du mats testa Camranger, ett test som publiceras på måndag nästa vecka.

NEC SpectraView Reference 241
NEC SpectraView Reference 271
CamRanger - trådlös kontroll för DSLR-kameror
Canon EOS 5D Mark III hus
Nikon D800 kamerahus