Årets e-handlare 2013

Vi fick nyss veta att vi blivit utnämnda till Årets e-handlare för 10 året i rad, alltså alla år som man haft en officiell variant av denna utnämning hos Pricerunner på nätet. Vi är superglada för att alla er som valt att för det första handla av oss, för det andra ta er tiden att skriva en kommentar och ge ett betyg på Pricerunner eller andra sajter och för det tredje följer vår Blogg och hemsida löpande. Det gör det värt att arbeta ännu hårdare och bättre för att vara en bra återförsäljare. Tack!

Även om det sker misstag så gör vi allt vi kan för att rätta till dem och vi vill verkligen att om du inte känner dig nöjd, att du tar dig tiden att höra av dig till oss så ska vi göra vårt bästa för att få dig nöjd. Nu jobbar vi vidare för att vara värda titeln även 2014! Tack än en gång!

/Alla vi på CyberPhoto

Mera om årets e-handlare finns att läsa på www.pricerunner.se