Tävling!

Vinn ett häftigt actionpaket med Elias Kunossons finalbild till Red Bull Illume, en äkta Red Bull Racing F1-keps och ett 2-pack snabba SanDisk Extreme 16GB Compact Flash-minneskort! Bilden är en stor utskrift i original från Elias själv som dessutom är signerad! Snabb tävling som avgörs redan nu på fredag.

Skicka in en actionbild senast fredag 18 oktober kl 12:00 i JPEG-format till blogg@cyberphoto.se. Skriv som rubrik: ACTION 2013 och bifoga bilden samt namn och adress. Du som skickar in bidraget måste ha tagit bilden själv. Bilden får vara efterbearbetad (fritt) dock måste alla delar i bilden vara från samma bild eller från bilder som du själv har tagit. Vinnare betalar ev.vinstskatt, juryn består av personal på CyberPhoto, vinnande bidrag kan ej överklagas. Ett (1) bidrag per tävlande.

Lycka till!