Spännande saker på gång!

Just nu testar vi Alpha 7 för fullt och dessutom har vi idag ett skarpt exemplar av Nikons 58mm F1.4 på bordet för test. Det är produkter som vi vet att många vill veta mera om och därför försöker vi att djupdyka så gott vi kan och hinner i dessa. Testerna kommer inom kort!

Efter en produktpresentation hos Nikon i Solna idag så har man höjt förväntningarna på 58:an. Många undrar varför man valt just 58mm, är den så mycket bättre än 50mm F1.4G, vad är så speciellt så att den ska kosta över 16 tkr och vissa undrar helt enkelt - hur övertalar jag min partner? Efter de bildexempel som vi har sett idag är optiska egenskaper i en helt egen klass i detta segment och den presterar en bokeh som man bara kan drömma om när man sitter med en 50mm F1.4, oavsett märke. Nu ska vi testa själva för att se om den håller allt det i verkligheten. Spännande!

Du kan redan nu läsa mera om dessa produkter här:

Nikon AF-S NIKKOR 58/1,4G
Sony Alpha 7R kamerahus