Solen går upp...

När det kommer nya produkter så kan det kännas precis som när solen går upp. En uppfriskande känsla, något nytt och glädjande. Vi har sett massor av soluppgångar men man ledsnar som aldrig på en till. Samma gäller iofs solnedgångar men det kändes som en sämre liknelse. Mats som testar det mestar har nu haft Sony Alpha 7R med sig ett par dagar och tagit massor av bilder. Är det en soluppgång?

Mats använder Nikons D800 privat som med bra objektiv ger riktigt vassa bilder. Det är kanske bästa referensen bildmässigt då de ger samma upplösning och D800 är erkänt en bra kamera och Nikon har en hel del bra objektiv i sin samling. Är Alpha 7R bättre? Sämre? Likvärdig? Vi ska inte avslöja allt riktigt ännu men vi kan redan nu säga att...utan att överdriva...att det ska mycket till om du inte gillar bilderna som den producerar. En annan ledtråd är att Mats kommentar efter bildgenomgången blev "ska jag behöva byta system...suck". Tolka det hur du vill men Alpha 7R är inget som bildmässigt hamnar på efterkälken. Det här är riktigt bra.

Här kommer du att hitta testet inom kort: Sony Alpha 7R kamerahus