Snurrigt värre

Vi tänkte tipsa om ett par riktigt bra produkter som vi har i sortimentet idag. Camalapse för dig som vill testa Time Lapse eller vill filma och täcka 360 grader. Camalapse är ett enkelt men bra verktyg att ha i kameraväskan. Fungerar bra även till en spegelfri systemkamera med kitzoom eller fast objektiv.

Du kan läsa mera om Camalapse via länken nedan och det är en mycket trevlig produkt. Vi har testat den med kompaktkamera tidigare och den håller en mycket jämn fart och är stabil nog för kompaktkameror och spegelfria systemkameror. Helt klart en produkt som ger nya idéer till fotografering eller filmning! En annan produkt som är på väg till oss är kulleden B2N från Triopo. Ett perfekt verktyg för dig som vill utvecklas med panorering och som bonus just nu kan du boka den redan nu till ett riktigt kanonpris! Använd rabattkoden B2NPAN så får du hela 30% rabatt på kulleden!

Camalapse Timelapsestativ