Interfit Stellar Extreme 300

Nyhet

Vi erbjuder en ny blixt från Interfit som heter Stellar Extreme 300. Studioblixt med ett 300Ws blixthuvud som fungerar både på nät- och batteridrift. Batteri medföljer vilket möjliggör att du kan sticka ut till skogs eller till en lokal där tillgång till el saknas. Komplett paket med stativ för endast 4990kr!

Dessutom passar hela vårt sortiment från bla Quantuum med sofboxar och paraplyer vilket gör att du kan bygga ihop ett prisvärt och bra paket med tillgång till massor av tillbehör. Att kunna ta med sig denna typ av produkt utomhus är fantastiskt och med riktigt bra softboxar så har man helt nya förutsättningar att sticka iväg till ett vackert ställe mitt ute i ingenstans och ändå arbeta kreativt med tex porträtt. För dig som fotgraferar bilar eller motorcyklar är denna en kanonprodukt. Vi har softboxar upp till Octagon 180cm som är en riktig jätte. Här nedan hittar du länkar till Interfit Stellar Extreme och några bra tips på passande tillbehör.

Interfit Studioblixt Stellar Extreme 300 + batteripack + stativ
Quantuum Softbox octagon 120 cm
Quantuum Softbox 40 x 80 cm
Quantuum Softbox 80 x 120 cm
Quantuum Reflektor Radar, Beauty Dish Vit 70cm