Inbjudan: Föreläsning

Vi vill härmed inbjuda dig som är intresserad av Canons produkter att besöka oss den 30 oktober för en föreläsningskväll. Du bör vara intresserad av Canons EOS-sortiment och ha en god grundkunskap för fotografering för att dra full nytta av kvällen. Dessutom har vi besök av Brutus Östling som ska inspirera oss besökare och lära oss ett och annat.

Kvällen börjar kl 17:00 och beräknas att fortsätta till kl 20:00. Kvällens föreläsningar är kostnadsfria och det är först till kvarn som gäller. Antal platser är begränsat så kolla ditt schema och hör av dig till blogg@cyberphoto.se eller med din anmälan. Vi bjuder så klart på fika & godis på plats (ca 18:00). Platsen är CyberPhoto, Gräddvägen 5 i Umeå. Inbjudan gäller om man kan delta hela perioden (17:00-20:00) och in kommer du via vår Lagershop.

Hjärtligt välkommen!