Höstfärger ger biobiljetter!

Skicka in en härlig höstbild...alla som vi presenterar i Bloggen genererar en fribiljett till en valfri biofilm! Glöm inte att skriva namn och adress när du mailar in din höstbild. Bilden ska skickas till blogg@cyberphoto.se som vanligt och se till att bifoga den i mailet i JPG-format. Tack på förhand!

Den här bilden här ovanför är från Ingarö utanför Stockholm. Som bröllopsfotograf på min systerdotters bröllop gäller det att hitta tema-färger för bildserien som man ska producera. I det här fallet blev det kalla färger (havet & himlen denna helg som var grå, ljusblå och vit) kombinerat med de gula raps-fälten. Ett tips för just bröllopsfotograferingar är att hitta en eller ett par färger som följer bildserien som ett tema. Tänker man till lite och ser sig omkring så brukar det lösa sig. För mig var de kalla färgerna redan spikade då det färgsprakande inslagen inte ännu riktigt slagit igenom i trädkronorna.

Då såg jag dessa fält, de gula rapsfälten och då var det sluttänkt. Gult som rapsfält blev det varma inslaget i färgtemat över bilderna. Se till att skicka in din höstbild nu så kan du i bästa fall mysa ner i en biosalong utan att betala för dig i höstmörkret. Lycka till!