Fredagstankar...

Vilken vecka det har varit! Massor av nya kameror och foto-prylar har lanserats, så många att man nästan tappar kollen på allt som finns just nu! Vi jobbar hårt med att försöka förmedla detta på ett bra sätt här i Bloggen och ni får mer än gärna komma med inspel på just Bloggen. Antingen som kommentar eller som mail till blogg@cyberphoto.se.

Att synas på webben är transparent vilket gör att misstag eller felskrivningar syns direkt och många av er påpekar detta direkt. Med tusentals produkter i sortimentet så missar vi ibland och därför är det så viktigt för oss att vi får denna input av dig och andra läsare. Fortsätt med det! Vi kommer att fortsätta ge information om allt som händer, tester på nya produkter och tävlingar i vår Blogg blandat med nörderier och reportage. På 4 år har vi nu lagt in 1925st blogg-inlägg vilket är jättemånga...så det bör finns något att läsa för de flesta av oss som gillar Foto.

Vi vill passa på att tacka alla läsare och kunder som med brinnande intresse hjälper oss på olika sätt. Alla som väljer att handla sina prylar hos oss och följa det vi hittar på och tycker är roligt. Vi vill också be om hjälp. Om du tycker att vi gör ett bra arbete och är värd en nominering, och senare röst, i den omröstning som Prisjakt.se gör varje år skulle vi bli jätteglada. Du finner nominerings-knappen bredvid alla produkter som vi saluför på just Prisjakt.se om du är inloggad (enkelt eftersom man kan logga in med Facebook m.m.).

Nu sitter vi och jämför bilder i Action-tävlingen för att kunna bestämma en vinnare innan vi tar helg...

Tack på förhand

Tobias, CyberPhoto