Flera platser!

Vi har nu flera platser till vår inspirationskväll med Brutus Östling på plats! En av världens bästa fågel- och naturfotografer och du har möjligheten att få lyssna på honom och diskutera kring fotografering. Även Canon är på plats och givetvis bra erbjudanden för er som är på plats.

Antalet platser är begränsat så vänta inte med att anmäla dig. Tack till alla som redan har hört av sig och är anmälda. Det här blir en mycket trevlig kväll så missa inte tillfället! Start kl 17:00, kom in via vår Lagershop och kvällen avslutas ca 20:00. Vi bjuder på fika & så klart vårt godis. Har du frågor kring kvällen, maila oss på blogg@cyberphoto.se där du också anmäler dig.

Hjärtligt välkommen!

PS. Du har väl inte missat att vi nu har jackor för hösten och vintern för beställning? .DS

Stormtech skaljacka HS-1, Canon
Texstar vindjacka FJ29, Canon (large)