Det var droppen!

Ordvitsar i alla ära, visst är bilder man gillar den bästa inspirationen till att fotografera. Christina Ericsson har skickat in den här bilden som vi tycker är bra inspiration eftersom med kallare väder stannar man gärna inne och vad är då roligare än att experimentera med kameran? Färgerna och formerna är riktigt läckra!

Christina har använt sin Nikon D7000 med ett 18-55mm objektiv, en Dörr DCF50wi som är studsad mot ett vitt tyg i bakgrunden. Enkla verktyg men som gör det roligt att testa och leka sig fram inom fotograferingen. Vi har en riktigt, riktigt prisvärd blixt som heter Meike Speedlight och den finns till Canon och Nikon. Så om du också vill börja att leka och experimentera dig fram så behövs det ljus, och här får du mycket ljus till ett lågt pris! Följ via länkarna nedan.

Meike Speedlight MK-900 till Nikon
Meike Speedlite MK-580 till Canon

Ett MYCKET bra tillbehör är denna: Dörr FBox-40 Softbox