Bröllopsdags

Har du fått frågan att fotografera på ett bröllop? Om du har det och dessutom tackat ja så vet du att det blir en del press på dig som fotograf. Man vill prestera bra, man vill att de ska bli nöjda, det krävs mycket bilder, bra utrustning, en bra idé, vettigt väder, ja, man kan fylla på hur mycket som helst som ska stämma och i värsta fall har man en timme eller mindre på sig.

När det gäller utrustning så är 70-200mm F2.8 eller F4 väldigt populära objektiv just för bröllopsfotografering. Även 24-70 eller fasta objektiv tillhör favoriterna för många och ett objektiv som jag verkligen gillar och kan rekommendera starkt är Tamron 24-70mm F2.8 VC. De optiska egenskaperna är fantastiskt bra, stabiliseringen fungerar mycket bra och jag gillar formatet och ergonomin. Det här är ett mycket bra val för dig som vill ladda inför ett bröllop med en ny glugg. Har du en fullformatare som EOS 5D, 6D eller Nikons D600, D700 eller D800 så är detta ett objektiv du måste kika närmare på.

Har du någon bröllopsbild som vi får visa i Bloggen? Skicka gärna in till Bloggen på blogg@cyberphoto.se tillsammans med vilka produkter du har använt och gärna en rad om dina tankar runt bilden och tillfället. Publicerade bidrag belönas med biobiljett (SF) så glöm inte din adress också!

Tamron AF SP 24-70/2,8 Di USD till Sony
Tamron AF SP 24-70/2,8 Di VC USD till Canon
Tamron AF SP 24-70/2,8 Di VC USD till Nikon

Passa på! Filter på köpet just nu!