Anders levererar

Den här vackra bilden har vi fått inskickad av Anders Palovaara. Den är tagen utanför Gävle, i Gysinge närmare bestämt. En riktigt härlig vy, en bra komposition och färgskalan kan man verkligen inte klaga på. Som en tavla, Anders! En biobiljett kommer din väg!

Skicka gärna in din bild också, blogg@cyberphoto.se är adressen som gäller. Behöver du ett polarisationsfilter eller gråfilter för att kunna ta din höstbild? Vi har 20% rabatt på alla filter från Kenko så se till att beställa nu så att du hinner fånga alla härliga färger och motiv innan vintern stegar in. Vi erbjuder även Kenkos Zéta-serie idag som har ett av de bästa antireflexbehandlingarna på marknaden och är specialhärdat för en slagtålig och reptålig yta. Det är bland det bästa du kan köpa idag och som bonus är vinjetteringseffekten mycket, mycket låg och passar därför extra bra till vidvinkel-objektiv. Finns i de flesta diameter-storlekar.

Kenko Cirkulärt polarisationsfilter 77mm Zéta Super MC < - Toppklass!