Sugen?

Vad är du sugen på? Photokina har nu passerat och lämnat ett spår av spännande nyheter efter sig.

Kommentera gärna vad det är som du suktar mest efter just nu, det är kul för alla att veta!

Det blev en del mat i Köln och denna efterrätt var episk. Crème brûlée med röda bär, en kolakakelooping med vanlijglass. Lägg märke till höger hur varje bär sitter på en pelare av grädde, naturligtvis med svalkande blad på sig. Ja, förutom ett stackars vinbär som trillat av vid landningen. Lätt den godaste efterrätt jag ätit. Jag har nu dragit igång på allvar med träning efter Photokinaveckan... det satte sina spår kan jag lugnt påstå... bilden är tagen med iPhone 4S i mycket dunkelt ljus, blev helt okej ändå...

Tyskar gillar tydligen inte stark mat. Vi åt på en kinesisk restaurang och beställde in sehr scharf, men den var helt klart mild, så nästa dag så beställde vi sehr, sehr, sehr, sehr scharf, och då blev den ändå knappt het med våra mått. Kyparen förklarade att tyskar absolut inte vill ha stark mat. Inget jag hade en aning om, man lär sig nåt varje dag...

/Thomas