Slank ur näven...

Johnny Fredriksson har skickat in den här bilden till oss. Ibland underskattar man den fauna som vi har i Sverige och längtar efter att fotografera på en savann, kanske i Asien eller varför inte i nordamerika. Lite underligt att man drömmer bort när man kanske inte ens har försökt att fotografera det vi har här hemma...

Den här bilden påminner om att vi har en fin fauna här hemma med chansen till fantastiska bilder. Räv, älg, rådjur, hare, björn och mycket mera finns oftast inom väldigt kort avstånd från där just du bor. Läge att skaffa ett tele och börja leta våra egna fantastiska djur? Vi fick höra talas om några fotografer som med kameran jagar vildsvin. Har du fotograferat detta djur i naturen? Skicka gärna in en bild till oss på blogg@cyberphoto.se så premierar vi publicerade bidrag.

Tack på förhand!