Photokina - Dag 3

Coolast idag var tveklöst Samsung Galaxy Camera. Det är bra betyg från mig som är en iFåne.

Pentax X5 överraskade med att kännas trevlig och ha en vinklingsbar skärm för förvånansvärt lite pengar. K5 IIS hade rykande snabb autofokus. Ljusmätningen var också bra. Det ska bli intressant att se vad den kan prestera. Den är ju befriad från AA-filter.

Panasonic 35-100/2,8 var mycket mindre och lättare än jag trodde. En sån SKA jag ha. GH3 är verkligen utvecklad och förfinad. Grymt bra sökare och bildskärm. OLED naturligtvis. Många knappar och funktioner som är ändrade från GH2. Verkar som Panasonic lyssnat till användarna. Sedan har den filmmöjligheter som är flera klasser bättre än vad prislappen visar. Imponerande!

Underbart att se anrika märken som Rodenstock, Linhof, Sinar och Alpa finnas kvar i någon form.

Klicka här för att se bilder från dag 3 >>

/Thomas