Photokina - Dag 2

Nikon D600 är nog den hetaste produkten vi sett idag. Den är grym. Vi har hunnit med mycket idag. Fötterna värker och vi haft många möten. Många tycker nog att det är glamouröst att åka hit, men det är faktiskt hårt slit. Åtminstone för oss. Möten hela dagarna och redigera bilder på kvällarna, men vi gillar det!

Vi kommer att ta upp Triopo stativ. Grymt prisvärda och grymt välbyggda. De finns redan i vårt sortiment. Boblbee gör som du vet fina väskor och de utökar sitt sortiment. Kolla på bilderna. Vi har även hittat riktigt bra och prisvärda LED-lampor. Det får ju inte tillverkas vanliga glödlampor längre, och vanliga så kallade lågenergilampor är i mina ögon rätt kassa. Nu kommer LED-lampor som ersätter dina gamla glödlampor, och som dessutom går att dimma. Jag gillade dem och hoppas vi kan få in dem i vårt sortiment på något sätt.

- Dörr visade så många nyheter att det är svårt att plocka ut någon enskild. Jag blev personligen förtjust i en ny väskserie som heter Yuma.
- Samyang kommer med en fin tilt-shift 24mm, som såg mycket lovande ut.
- Panasonic kommer med sin 35-100/2,8. Senare kommer även 43/1,2 och 150/2,8. Jag ser fram emot det.

Idag blev långt fler tillverkare och produkter än vad som ryms att berätta om här. Ni som undrar över när vi ska kika på Canon 6D så blir det på torsdag.

Klicka här för att se bilder från dag 2 >>

/Thomas