På allvar!

Det är vissa kameror som passerar revy utan att man känner så mycket eller märker av dem. Om du gillar fotografering och kameror så kan du inte missa Panasonic DMC-FZ200! Man kan inte bara rycka på axlarna för det är så mycket kamera för pengarna!

Om du är en av de många som skaffat dig en FZ200 så är vi säkra på att du gillar den. Har du en föregångare och funderar på att byta upp dig, sluta fundera! Det låter lite drastiskt kanske men är det någon kamera vi får rekommendera just nu så är det FZ200 som sticker ut.
Du kanske inte riktigt har koll på vilken det är?

Det är en superzoomare med stort omfång, bra vidvinkel, ljusstark optik och mycket vass autofokus. Lägg till videoinspelning av mycket hög klass så har du allt du behöver. Vi vet också att den inte ersätter en systemkamera, men för dig som vill komplettera eller förenkla. Den rekommenderar vi!

Panasonic Lumix DMC-FZ200

Vi önskar alla läsare en TREVLIG HELG!